June 28, 2013

Concurs Meli Melo!

Untitled-2 

 Dragele mele,
 Meli Melo, binecunoscutul brand de super accesorii, lanseaza un mic concurs pentru voi! Puteti castiga produsele din imagine - doua bentite foarte simpatice si un rucsac frumos colorat - daca imi raspundeti la intrebarea: La ce tinuta ati asorta voi aceste accesorii? 
Cel mai creativ raspuns va fi premiat! 

Pe langa asta, ca sa intrati in concurs trebuie sa: 
1. Like Meli Melo, AICI. 
2. Urmariti Wonder Fashion cu Bloglovin (va puteti inscrie cu contul de Facebook, e floare la ureche!) AICI
3. Lasati si o adresa de e-mail ca sa va pot contacta in cazul in care castigati.

Concursul dureaza o saptamana incepand de AZI! Voi desemna castigatoarea in data de 5 iulie

 Mult succes!

 

17 comments:

  1. FB: Alexandra Ştefania
    e-mail: alexandra_2s@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Uuu, as asorta aceste 3 piese la urmatoarea tinuta:
    Tricou alb, vaporos, cu decupaje, mai larg si asimetric in partea de jos cu blugi scurti maxi albastru deschis si tenisi albi cu u print in culorile rucsacului.
    FB: Adriana Popescu
    email: adriana1002000[@]yahoo.com

    http://walkwithad.wordpress.com/

    ReplyDelete
  3. Super, poate castig si eu, ca tot vine ziua mea :D
    deisy100785@yahoo.com
    fb: Diana Catanoaia

    ReplyDelete
  4. FB: Sorri Na Jae
    soare_sorinutzza@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. As purta la o rochie alba maxi, foarte vaporoasa, de bumbac cu broderie sparta in zona poalelor, fara maneci, cu o esarfa pe cap tip turban in miezul zilei si facuta vesta pentru seara. Tenisi inflorati, colier din lemn si ochelari de soare.

    mihaela.mihordea at gmail.com

    ReplyDelete
  6. Ha ha, noroc ca m-ai atentionat... Am uitat :P Pai sunt o iubitoare a mesului cu bicicleta, iar rucsacul ar fi accesoriul perfect pentru plimbarile mele, iar bentitele la fel, in combinatie cu o tinuta feminina si romantica, chiar si pe bicicleta, o rochita midi vaporoasa, colorata, perfecta pentru vara asta... eu deja imi imaginez cum or sa-mi fluture pletele in vant, "aranjate" de frumoasele bentite, super... abia astept sa castig! :D te pup!

    ReplyDelete
  7. Sunt atat de multe variante. In mod cert ma vad puratndu-l in vacanta la munte, hoinarind printre stanci, cu o pereche de pantaloni scurti de blugi, un top alb si o pereche de bocanci sau tenisi, depinde ce traseu aleg. Sau vizitand castelele bavariei, imbracata cu o rochie draguta si vaporoasa. Uff de abia astept.

    Ps. E foarte frumos rucsacul.

    ReplyDelete
  8. monicaserban1985@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. Eu vad aceste accesorii intr-o tinuta dintr-un city-break. O rochie maxi , neagra , crapata pana la genunchi asortata cu niste mocasini si ochelari aviator. As mai asorta un coc lejer , crema bb si balsam de buze.

    ReplyDelete
  10. Alexandra Lzr pe Facebook
    Followed pe Bloglovin

    alexutis@yahoo.com

    Cu ce as asorta accesoriile?
    Pentru bentite m-as arunca intr-o tinuta mai boho, pantaloni lungi si largi,albi, cu talie inalta, o bustiera cu un imprimeu afro, iar rucsacul l-as asorta cu viitoarele carti de facultate. Si cu o pereche de blugi :)

    ReplyDelete
  11. Email: martishk_mary@yahoo.com


    Sunt atât de multe variante,dar cu siguranţă una dintre ele ar fi următoarea:http://ancaag.deviantart.com/art/SummerDream-381590879?q=gallery%3Aancaag&qo=0

    ReplyDelete
  12. Eu ma vad purtand rucsacelul la o tinuta lejera si youngish. Cu siguranta o bluzita alba mai larga dintr-un material usor, o fusta scurta cu flower print sau orice model colorat si in picioare fie mocasini fie o pereche de tenisi albi. Needless to say bentitele se aseaza foarte frumos cu restul tinutei si as adauga si cateva bratari funky.

    fb: Iulia Bochis
    mail: iulia.bochis@yahoo.com

    Pupici!

    ReplyDelete
  13. Buna!

    Cred ca as asorta accesoriile de la Meli Melo unei tinute usoare, pentru o plimbare lunga printr-o cetate medievala. Cea mai potrivita alegere cred ca este urmatoarea:
    http://www.polyvore.com/cgi/set?id=88061265

    Roxana Popescu
    roxpopescu@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  14. Dintr-un motiv sau altul, eu asociez rucsacul cu o tinuta foarte lejera, poate o pereche de pantaloni scurti inflorati, cu talie inalta, o camasa fara maneci intr-o nuanta foarte soft, innodata usor in jurul taliei, niste cercei delicati, insa neaparat colorati, o pereche de sandale fara toc si, evident, rucsacul din fotografie. As purta bentita portocalie pe post de bratara si cea turcoaz pe cap, cu parul prins intr-un coc lejer. Ceva de genul asta: http://www.polyvore.com/cgi/set?id=88085862

    Fb: Olguta Oana
    email: olguta.oana@gmail.com

    ReplyDelete
  15. 3 idei (plus multe alte posibilitati!). In no particular order:

    1. Lace crop top + fusta midi + sandale cu toc + lantisor lung (sugestie coafura: half updo pe parul ondulat cu bentitele incorporate)
    Exemplificare: http://oi43.tinypic.com/2moc8hz.jpg

    2. Top feminin (cel din exemplificare este tot din dantela) + fusta maxi + sandale joase + lantisor quirky + bentitele purtate pe post de bratari (sugestie coafura: braided updo)
    Exemplificare: http://oi42.tinypic.com/rk1su1.jpg

    3. Scallop top + scallop shorts + flat oxfords (sugestie coafura: side fishtail braid cu bentitele incorporate)+ o bicicleta (maybe? :d). In exemplu, croiala camasii permite atasarea unei brose deasupra primului nasture.
    Exemplificare: http://oi44.tinypic.com/jfku1w.jpg (cred ca ar arata foarte dragut si cu pantaloni scallop de culoare crem; o brosa in forma de floare s-ar potrivi, de asemenea)

    E-mail: andreeasuiu@gmail.com

    :)

    ReplyDelete

Every little word is highly appreciated! Thank you!