May 16, 2012

Concurs Gala Avanpremiere!

Afis AVANPREMIERE, editia a10a, 22 mai

 Sorry guys, this is only for my Romanian readers:

 Gala AVANPREMIERE ajunge în acest sezon la ediţia a 10-a! Gala reprezintă cel mai cunoscut eveniment multi-brand al modei autohtone. Ea este o dovadă că ţara noastră lansează designeri de valoare, originali şi cu o viziune creativă puternic conturată. Veţi putea vedea în premieră noile colectii toamnă-iarnă 2012-2013 ale designerilor precum Iris Şerban, Carmen Secăreanu, Natalia Vasiliev, Anca & Silvia Negulescu şi Simona Semen. Evenimentul este conectat în acest an la spaţiul avangardist al modei britanice, prin prezenţa a doi tineri designeri talentaţi: Dinu Bodiciu, care înregistrează un succes remarcabil pe scena londoneză şi Ioana Ciolacu, recent acceptată la prestigiosul London Institute of Fashion. Alături de aceştia vor urca pe podium si creaţiile lui Lucian Pop – reprezentând moda masculină în această ediţie a Galei. Invitata la secţiunea video : Rhea Costa.

  Vrei să vezi şi tu aceste colecţii live?
Simplu! Tot ce trebuie să faci este să îmi spuneţi ce reprezintă pentru voi Gala Avanpremiere, iar eu pe 21 mai, voi dărui doua invitaţii la eveniment, în urma celor mai...inspirate răspunsuri. Mult succes!

4 comments:

  1. Gala Avanpremiere, reprezinta pentru mine una dintre cele mai importante surse de inspiratie. Imi place la nebunie sa admir creatiile designerilor nostri, in special cele ale Nataliei Vasiliev, care in viziunea mea este un Elie Saab in varianta romaneasca! Ma regasesc de fiecare data in creatiile ei si as purta cu drag in viitor, o rochie semnata Natalia Vasiliev. In concluzie numar zilele pana la eneviment. De abia astept sa vad toate colectiille. Trebuie sa recunosc ca acest eveniment m-a facut sa simt ca locuiesc intr-adevar in MICUL PARIS!

    ReplyDelete
  2. Wow! Felicitari pentru promovarea acestui eveniment, prin care se demonstreaza ca industria romaneasca a modei continua sa prospere si sa promoveze adevarate talente! Pentru mine, Gala Avanpremiere ar insemna,nu doar un cadou unic ( pe 21 mai imi serbez onomastica, al doilea prenume fiind Elena :P ), ci si sansa de a trai pentru prima oara magia unui astfel de event fashion. Imi doresc de mult sa particip la o prezentare de moda, pasiunea mea de suflet fiind designul vestimentar, iar Gala Avanpremiere mi-ar oferi nu doar una, ci 5 astfel de prezentari dar si onoarea de a cunoaste oameni talentati si pasionati care au indraznit sa viseze pana cand visul lor a devenit o poveste de succes pe scena fashion romaneasca, dar si internationala . Ar fi o experienta motivanta si inspirationala, prima experienta de mare anvergura din modesta mea cariera de bloggerita,o experienta care cu siguranta va contribui la sedimentarea pasilor mei spre o viitoare si , sper eu, prospera cariera de designer :)

    shesconstance.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Gala Avanpremiere vine ca o forta creatoare pentru Romania si pentru mine si reprezinta un eveniment exploziv de inovatie si estetic.

    Imi place frumosul si cred ca avem nevoie de repere in edificarea unui stil propriu si original, iar acest eveniment tocmai asta face. As fi bucuroasa sa iau parte la Avanpremiere deoarece n-am mai participat niciodata pana acum.

    Kiss Kiss

    diana.barbu92@gmail.com

    ReplyDelete
  4. Gala Avanpremiere reprezinta o calatorie in lumea modei de valoare, definita prin creatie, originalitate, atitudine, expresivitate, modern, schimbare...

    ReplyDelete

Every little word is highly appreciated! Thank you!