March 26, 2012

TINA R Giveaway!

I am collaborating with Tina R, a Romanian fashion brand, for this Giveaway, but I am sorry to tell you guys that is open for my Romanian readers ONLY!..
Scroll down to find instructions:

vitan_330x280_stanga

Untitled-1

Untitled-dd1

CÂŞTIGĂ ce-ţi place mai mult de la TinaR!

Lasă un comentariu AICI, in acest post, cu linkul produsului MUST HAVE pentru tine, de la TinaR, primăvara asta! Găseşti toate piesele de brand în magazinul online www.tinar.ro!

Scrie-mi şi în ce "poveste" l-ai purta, sunt curioasă cu ce planuri, vise, zâmbete l-ai asorta şi cum ţi se pare brandul TinaR, după 18 ani de modă românească.

La sfârşit de săptămână, eu voi alege cea mai inspirată poveste. Câştigătoarea se va bucura chiar de produsul cel mai dorit de la TinaR! Îl va putea ridica un-doi dintr-unul dintre magazinele din ţară ale brandului. (http://www.facebook.com/TinaR.Romania/info)

Puteţi alege între produse pentru ţinutele de zi sau de seară, magazinul oferă o gamă foarte largă de produse de unde vă puteţi desfăta!
O colecţie care oferă piese pentru două generaţii de femei: modele cool, foarte în tendinţe, pentru tinerele de 20 de ani şi modele clasice, confortabile, actualizate prin culori fermecătoare, pentru femeile de 40 de ani.

Spor la shopping, şi nu uitaţi să profitaţi de reducerea de 25% de Paşti!

MULT SUCCES!

17 comments:

  1. Buna! Acum ceva timp consideram Tina R ca fiind un brand pentru ''mame'' si ca nu voi putea gasi nimic tineresc in aceste magazine. Insa, anul trecut am fost placut surprinsa cand am fost la cumparaturi cu mama si m-am intors cu doua pungi generoase cu produse Tina R numai pentru mine. :) Brandul s-a schimbat mult, in bine, si sper sa ramana asa. Imi place atitudinea tinereasca pe care o au acum iar faptul ca imi pot comanda de pe internet hainele mi se pare super! Produsul preferat de pe site este aceasta rochie http://www.tinar.ro/rochie-voal-jhw~1436-beige.html . Sunt innebunita dupa rochii si imi place culoarea, materialul si croiala tinereasca. As purta rochia la o prima intalnire, la o iesire cu fetele la un ceai sau chiar la o iesire cu parintii. Mi se pare o rochie ce poate fi purtata la iesiri serioase dar si la intalniri cu gasca. :)

    ReplyDelete
  2. Buna!:* Super giveaway.Apreciez acest brand pentru ca se muleaza perfect pe gusturile atat doamnelor cat si domnisoarelor. Variatia culorilor si texturilor este minunata!:). Produsul meu must have este aceasta poseta:http://www.tinar.ro/geanta-11i007-maro.html .
    Am ales aceasta geanta pentru multitudinea de posibilitati de purtare.Se potriveste la casual cat si la elegant,la rochie cat si la jeansi ,la tocuri cat si la bascheti.As purta aceasta geanta cu o rochie maxi ca aceasta http://www.google.ro/imgres?um=1&hl=ro&sa=N&biw=1440&bih=809&tbm=isch&tbnid=vYenVHJ2iDHhlM:&imgrefurl=http://www.ceimbracazi.ro/2009/07/rochiile-maxi-feminina-din-cap-pana-in-picioare/&docid=RxJzGjY5v-a81M&imgurl=http://www.ceimbracazi.ro/wp-content/uploads/2009/07/blake-lively-juices-orange-19.jpg&w=267&h=400&ei=xaFwT8bIM4rAtAb58pS4Ag&zoom=1&iact=hc&vpx=511&vpy=404&dur=107&hovh=275&hovw=183&tx=120&ty=142&sig=106189714465043929062&page=2&tbnh=158&tbnw=105&start=30&ndsp=42&ved=1t:429,r:18,s:30 la o iesire cu prietenii seara pe plaja,la o terasa unde nu trebuie sa fiu eleganta.:) Sper ca ti'a placut povestea mea.):)

    ReplyDelete
  3. Cat de incantata sunt de acest post!! Imi plac foarte mult brand-ul Tina R, simt ca ma caracterizeaza si mai ales rochitele lor sunt perfecte pentru jobul meu la birou. De ceva vreme ma tot uit la rochita asta http://www.tinar.ro/rochie-voal-jhw~1436-verde.html, si imi imaginez cum as arata cu ea de ziua mea, adica pe 11 aprilie cand voi iesi cu iubirea vietii mele la restaurant.Vreau sa radiez de frumusete si fericire in acea zi si cred ca aceasta rochita,asorata corespunzator, ma va ajuta in acest sens.
    Oricum, le urez tuturor fetelor succes si sper ca cea care va castiga sa se bucure din plin de acest minunat cadou.

    O zi buna iti doresc, draga mea! Pup.

    ReplyDelete
  4. http://www.tinar.ro/rochie-neagra-din-tricot-cu-guler-satinat-cu-flori.html Da, asta e rochia perfecta! Gulerasul Peter Pan, atat de in voga sezonul asta si croiala o fac sa fie nu doar la moda, ci si potrivita cu orice ocazie. E minunata la birou in fiecare zi si te poate face sa zambesti continuu, doar pentru ca o porti si te simti bine. Iti confera eleganta si incredere in propria persoana datorita croielii ce avantajeaza toate siluetele. Sa mai zic si ca The litlle black dress?

    ReplyDelete
  5. Beautiful Header!
    Laura ♥
    www.wwdancer.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Mami, mami!...ma machiez si imi aranjez parul...imbrac rochita albastra http://www.tinar.ro/rochie-perle-jhw~1577-albastru.html,o pereche de pantofi cu toc si impreuna cu sotul ne indreptam spre restaurantul unde am iesit la prima intalnire...bebe a ramas acasa cu bunica...mami, mami...si ma trezesc...a fost doar un vis...
    Ma bucur nespus ca mai sunt si producatori autohtoni de haine atat de dragute!

    ReplyDelete
  7. Absoltely brilliant post! You've got amazing sense of sense of style. Have a great day! Fantastic blog by the way....



    www.the-white-list.co.uk

    ReplyDelete
  8. Imi place foarte mult rochia aceasta --> http://www.tinar.ro/rochie-dantela-jhw~0556-bej.html si mi-ar placea sa o port la o petrecere chic,poate la o tea party intr-un loc dragut.De asemenea,s-ar potrivi foarte bine pentru o sedinta foto cu aer mistic in padure.As combina-o cu un bolero ceva mai intens,care sa o scoata in evidenta.De exemplu un bolero negru asortat cu pantofi negri cred ca ar arata bine.

    Multumesc mentru concurs si pentru sansa oferita de a auzi de Tina R.Foarte bune oferte,intr-adevar.

    ReplyDelete
  9. Imi place foarte mult rochita aceasta http://www.tinar.ro/rochie-voal-jhw~1436-verde.html. Ma vad purtand-o intr-o zi de duminica, intr-un maraton al parcurilor din Bucuresti. As face un plan amanuntit din timp, inclusiv cu mijloacele de transport intre parcuri. Sunt curioasa prin cate parcuri e timp de plimbare intr-o zi, si sunt convinsa ca rochita asta vaporoasa, cu niste balerini comozi, ar fi un ajutor semnificativ in a face o astfel de provocare o placere.

    ReplyDelete
  10. Cu ceva timp in urma, intram in magazinul TinaR doar tarata de sora mea mai mare :) Acum, alegerea imi apartine. Ma bucur ca aici pot gasi aproape mereu ceva pe gustul meu si apreciez ca un brand romanesc imi face aceasta placere :)
    Ochii mi-au ramas pe aceasta camasa, visez la zilele de weekend calde, insorite, in care sa ma plimb pe strazi fredonand. Daca se poate sa fie si strazile unui oras indepartat, nevizitat, ar fi perfect :)

    http://www.tinar.ro/camasa-alba-din-bumbac-cu-broderie.html

    ReplyDelete
  11. http://www.tinar.ro/rochie-oranj-de-cocktail.html
    O rochie superba, ca un vis de vara. O suprapunere de texturi sidefate si voal intr-o culoare vibranta si delicioasa. As purta-o cu o pereche de pantofi nude, cu platforma si tocuri ametitoare, un plic in aceeasi nuanta ca pantofii, o pereche de cercei lungi, o bratara, un inel supradimensionat si parul prins intr-un coc elegant. I-as “asorta” o cina romantica, intr-un restaurant discret, primitor, la o masa pozitionata in fata unui semineu impresionant, crem, cu detalii vintage. Pe masa mi-as dori un bol cu petale de trandafiri. Deopotriva prin coloare, texturi si croiala, rochia aceasta ma duce cu gandul la vara, la soarele arzator, la bomboane fondante si la explozia de culoare si de bucurie dintr-un parc de distractii. Oranjul este una dintre culorile vedeta ale acestui sezon, imbinarea perfecta dintre rosu si portocaliu. Pentru toate aceste motive si altele, mi-o doresc.
    Despre brandul TinaR am doar cuvinte de lauda, sunt o clienta fidela si nu am fost niciodata dezamagita. As apela la cateva cuvinte pentru o descriere concisa a brandului: profesionalism, calitate, continuitate, inovatie, reinventare.

    ReplyDelete
  12. Recunosc, cu ceva vreme in urma, nu prea imi placea acest brand, dar in ultimul timp, parca s-au reinventat. Are TinaR 18 anisori, dar parca a intinerit in loc sa imbatraneasca :))
    De pe site-ul lor, mie mi-au facut cu ochiul mai multe lucrusoare *intotdeauna un semn bun*, dar in special rochita aceasta in stilul flapper girl: http://www.tinar.ro/rochie-flapper-verde-din-dantela-si-voal.html#
    -este absolut superba, i love everything, from head to toe-
    ..si aceasta: http://www.tinar.ro/rochie-voal-jhw~1436-verde.html#
    -ador materialul fluid, usor ca un fulg, parca te simti ca o printesa intr-o poveste.
    Am creat acest colaj ca sa imi pot explica mai bine "povestea".
    http://whatever-eva-wants.blogspot.com/2012/03/when-your-heart-speaks-day-night.html
    Sa incep cu numarul 1.
    Seara: vara, eu, imbracata cu rochita aceasta, un machiaj discret, luminos, ca sa imi puna in valoare culoarea ochilor verzi, acesti pantofiori dantelati si usori, cu tocul nici prea mare, nici prea mic, parca ar fi scosi dintr-o poveste. Parul aranjat in niste bucle romantice, prins usor la spate.
    Ziua: aici mergem pe ceva mai colorat, mai fun, mai plin de viata. Parul prins intr-un mermaid-tail cat mai loose, bucle usoare, putina culoare in obraji pentru sanatate, o bratara color-block si o geanta inflorata, sa mearga cu vremea insorita si primitoare de afara ...and some comfortable wedges, to lead my steps to a wonderful place.
    Frumos concurs, good luck to everyone! ^__^

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. Buna! In ultimul an stilul meu vestimentar s-a schimbat foarte mult. Cu varsta se pare ca inveti sa apreciezi frumusetea hainelor speciale, pe care nu le poarta sau are oricine. Eu am ales aceasta rochie ( http://www.tinar.ro/rochie-flapper-verde-din-dantela-si-voal.html ) pentru ca imi aduce aminte de anii 20 cand stilul flapper era la moda. Imi place faptul ca rochia nu e pentru oricine si ca oricand as purta-o m-as simti speciala si transpusa parca in epoca cu cabarete si cu jazz. Culoare rochiei si imbinarea de materiale ii da un plus de charm! Makes me smile when I look at it. Daca ar fi sa aleg cum si unde as purta aceasta rochie ar fi la o petrecere cu muzica oldie, undeva unde ea sa fie vedeta, in centrul atentiei. Hainele sunt ca niste prieteni de care daca ai grija iti pot da incredere in tine si te pot face sa te simti cu adevarat special. Parul cret, pantofii cu toc mediu maro si o atitudine pozitiva ar fi accesoriile mele. Stiu de brandul tine r de mult timp si nu mi-am luat nimic de la ei, dar cum ca l-am redescoperit si vad ca are haine pe gustul meu, ma gandesc sa comand cate ceva de la ei.

    Multumim pentru giveaway, chiar e foarte tare:D Keep up the good work!

    ReplyDelete
  15. Eu imi amintesc cand am facut primele cumparaturi la TinaR. Eram prin clasa a6a sau a7a si ma plimbam prin Central, caci acolo aveau magazin. Si eram disperata ca erau numai haine pentru femei in varsta si cand colo am descoperit in magazinul lor perechi de tenisi colorati si muuulti ! Stiu ca am venit 3 zile la rand sa ma decid care culoare sa o aleg, si pana la urma mi-am luat roz si inca ii am :))

    Imi place TinaR pentru ca mereu creeaza haine clasice pe care le poti combina foarte usor si au si calitate foarte buna. M-am uitat pe site si m-am chiar indragostit de o rochita cu dantela (http://www.tinar.ro/rochie-dantela-jhw~0556-bej.html ) care ar merge PERFECT pentru Sarbatorile Pascale. Eu mereu merg la bunici de Pasti si pentru mentalitatea de acolo e super important sa arat "domneste" si decent. Iar rochita asta e adorabila, are lungimea numai buna si nici urma de decolteu adanc. I think I'm safe with it.

    Si daca ma gandesc mai bine, nu e o rochita pe care s-o port doar la un eveniment anume. Ar merge super si la pozele de album de clasa a 12a si chiar si la banchet. Soo, I hope I win xx

    ReplyDelete
  16. Pe invitatie scrie rochie "culoarea marii in plina vara" de cocktail: http://www.tinar.ro/rochie-turcoaz-de-cocktail.html, pantofi de clestar care la ultima raza de asfintit propaga stralucirea catre rochia ce-i insoteste, un plic sidefiu de parca stelele si-ar fi scuturat hlamida de praful ce il lasa in urma in lunga lor calatorie in noapte. Sau poate stelele uita ... si mainile mele raman goale, fara telefon - nicio idee de lume-, fara servetele pentru coltul buzelor dupa masa - noroc cu gentiletea barbatilor-, fara chei - nu e nevoie sa ma intorc de unde am pornit-, fara bani - o femeie frumoasa nu depinde decat de farmecul ei - ...nu mai am unde sa le pun pe toate astea. Nu-i nimic o sa le iert fiindca o fac ca sa-mi dea sansa sa ma intitulez si eu o stea pentru o noapte cel putin. Imi dau voie sa-mi creez propria stralucire care cine stie, poate ajunge sa fie mai intensa decat insusi Luceafarul care desi dainuie de ani si ani pe bolta cereasca macar pot si eu sa tind spre varsta majoratului.
    Acum mult timp, adevaratul secret al frumusetii a fost diluat si turnat in editii brosate care s-au vandut peste tot in lume. Nimeni n-a stiut ca pe timpul zilei soarele adoarme stelele si nu le mai vezi ochii decat noaptea asa ca stralucirea a disparut si pentru oameni. Totusi, ea inca se mai gaseste pe undeva, turnata in piatra ... sau acum, in palma mea, in aceasta invitatie de a o cunoaste pe stimata TinaR. Incantata !

    ReplyDelete
  17. Scuze, m-am luat cu povestile magice si am uitat adresa de mail :
    missatrida@hotmail.com

    ReplyDelete

Every little word is highly appreciated! Thank you!